Al vanaf kleins af aan voelde ik me anders dan de wereld om mij heen. Ik heb een lange tijd gezocht naar mijn plekje en naar wie ik eigenlijk was. Ik voelde dat ik de wereld heel anders ervaarde, prikkels kwamen anders binnen. Maar ik voelde ook emoties en spanningen aan van anderen, besloot vaak op basis van een korte blik op iemands uitstraling al of dat het bij mij paste. Vaak wist ik ook of iets wel of niet ging gebeuren en hoe dat zich inhoudelijk zou gaan ontvouwen. Hierbij heb ik altijd een aantrekking gevoeld naar de spirituele wereld. Het magische, mysterieuze en grenzeloos mogen en durven dromen, sprak mij zo enorm aan!

Langzaam maar zeker groeide mijn verbinding met het universum en kwam ik erachter dat ik heel hoogsensitief ben. Deze ontdekking heeft er over een verloop van jaren voor gezorgd dat ik opmerkte dat het verder ging dan dat... Ik kon mensen lezen, hun emoties, hun energie, wat er voor hen zou komen. Wie er bij hen pasten, welke richting zij op mochten... Na een hele mooie, maar soms ook zware zoektocht durfde ik het bij mezelf te benoemen: ik ben een medium! Een heldervoelend en helderwetend medium!

Vanaf eind 2020 heb ik al veel mensen mogen helpen door hen bij te staan met mijn gaven, levenservaring en mensenkennis. Hierbij maak ik ook gebruik van de ''aardse'' kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen tot onderwijsassistent en pedagoog. Hierdoor kan ik je bijstaan op eigenlijk alle levensgebieden en komen er al heel snel antwoorden en inzichten naar voren die ik jou mee mag geven.